سلام دوستان! حتما شنیدهاید که در دنیای کامپیوتر اصطلاحات عجیب و غریبی وجود دارد. یکی از این اصطلاحات بامزه، "یاک شیوینگ" (Yak Shaving) است. اما یاک شیوینگ دقیقا چیست و چرا اینقدر معروف شده؟
به زبان ساده، یاک شیوینگ یعنی انجام دادن یک سری کارهای پشت سر هم و پیچیده، برای رسیدن به یک هدف اصلی که اصلا به این کارها مربوط نیست! تصور کنید میخواهید یک استکان چای بخورید، اما قبلش باید این کارها را انجام بدهید:
میبینید؟ هدف اصلی شما خوردن یک استکان چای بود، اما درگیر یک زنجیرهی طولانی از کارها شدید که اصلا ربطی به چای نداشتند. این دقیقا همان چیزی است که بهش میگوییم "یاک شیوینگ".
چرا این اتفاق می افتد؟ در دنیای کامپیوتر و برنامه نویسی، این اتفاق خیلی رایج است. شما می خواهید یک ویژگی کوچک به نرم افزارتان اضافه کنید، اما متوجه می شوید که قبلش باید یک باگ را رفع کنید. بعد برای رفع آن باگ، باید یک کتابخانه جدید نصب کنید. و برای نصب کتابخانه، باید سیستم عاملتان را آپدیت کنید. و همینطور این زنجیره ادامه پیدا میکند!
برای اینکه بهتر متوجه شوید، یک مثال ساده تر می زنم:
هدف اصلی | کارهای لازم (زنجیره یاک شیوینگ) |
---|---|
نمایش یک متن ساده در وبسایت |
۱. نصب یک فریم ورک جدید ۲. یادگیری نحوه کار با فریم ورک ۳. پیکربندی فریم ورک ۴. حل مشکلات سازگاری فریم ورک با سرور ۵. نهایتا، نمایش متن ساده |
در واقع، شما سعی می کنید یک کار خیلی ساده انجام دهید، اما ناگهان درگیر حل مشکلات و انجام کارهای دیگری می شوید که هیچ ربطی به هدف اصلی تان ندارند. این کارها می توانند خیلی زمان بر و خسته کننده باشند.
اما راه حل چیست؟ چطور از افتادن در دام یاک شیوینگ جلوگیری کنیم؟
یاک شیوینگ همیشه هم بد نیست! گاهی اوقات، انجام این کارهای فرعی باعث می شود چیزهای جدیدی یاد بگیرید و مهارت هایتان را بهبود ببخشید. اما مهم این است که حواستان باشد درگیر یک زنجیره بی پایان از کارها نشوید و هدف اصلی تان را فراموش نکنید.
امیدوارم این مطلب برایتان مفید بوده باشد. سعی کنید در پروژه های بعدی تان، حواستان به "یاک شیوینگ" باشد و از افتادن در دام آن جلوگیری کنید.
موفق باشید!
یاک شیوینگ به مجموعه ای از کارهای پی در پی و اغلب غیر ضروری اطلاق می شود که برای رسیدن به یک هدف اصلی انجام می شوند. این پدیده در دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی بسیار رایج است و می تواند باعث اتلاف وقت و انرژی شود. با برنامه ریزی دقیق، اولویت بندی کارها، تمرکز بر هدف اصلی و استفاده از ابزارهای مناسب، می توان از افتادن در دام یاک شیوینگ جلوگیری کرد.
امتیاز شما به این مطلب
امتیاز: 5 از 5 (مجموع 1 رای)
اولین نفری باشید که در مورد این مقاله نظر می دهید!
techfeed.ir© 2024 All rights reserved